UWV Aanvraag

Vorige Artikel 96 van 115 Volgende

Achteraf aanvragen werkstoel niet meer mogelijk

Onderstaande tekst komt van de website UWV. Navraag bij de servicedesk leert ons dat het UWV alleen voor rolstoelen en trippelstoelen een vaste leverancier heeft. Let wel!!! Aangepaste Bureaustoelen vallen hier niet onder en kunnen in principe door iedere leverancier geleverd worden. Voorwaarde is echter wel dat er een medische indicatie is en dat het om een echte maatwerk medisch aangepaste stoel gaat en niet om een gewone ergonomsche stoel die als zodanig verkocht wordt.

 

31 december 2013

Vanaf 2014 mag uw werknemer een vierwielige werkstoel en bureaustoelen niet meer zelf kopen en pas achteraf aanvragen bij UWV. Dat betekent dat u als werkgever ook geen werkstoel meer voor uw werknemer kan kopen. U kunt dus gewoon via ons uw aangepaste stoel verkrijgen.

Doet uw werknemer dit wel? Dan vergoeden wij de kosten niet. De reden hiervoor is dat wij met vaste leveranciers gaan werken. Uw werknemer moet de werkstoel daarom altijd eerst aanvragen. Als we de aanvraag goedkeuren, dan krijgt uw werknemer het hulpmiddel van een van deze leveranciers. En wij betalen zelf rechtstreeks de kosten aan de leverancier.

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel