Kosteloze Online Presentatie over Orthopedisch aangepaste bureau- werkstoelen!!

Artikel 108 van 135

Voor alle bedrijfsartsen, arbeidskundigen, reintegratieadviseurs, bedrijfsfysiotherapeuten en  overige adviseurs die in de dagelijkse praktijk clienten zien met ernstige structurele zit- en/of rugklachten verzorgen wij een kosteloze Online korte cursus/presentatie over onze

Orthopedisch aangepaste bureau- en werkstoelen!
In een 30 min. durende presentatie geven wij duidelijk weer wat het verschil is tussen ergonomische-, ergonomisch aangepaste bureaustoelen en volledig op maat gemaakte orthopedish aangepaste bureaustoelen.

En beantwoorden wij de vraag; "Waarom is een client met structurele zit- en/of rugklachten niet geholpen met een gewone ergonomische stoel?"

Verder gaan we in op  de techniek, de toepassingsmogelijkheden, vergoedingen (UWV) en het begeleidingstraject.

Voordelen: geen reistijd, persoonlijk, interactief, op uw tijdstip en locatie. De presentatie is te zien op iedere PC of Mac. Geen speciale software installaties vereist.

Maak een afspraak voor de presentatie per telefoon, email of het contactformulier voor het tijdstip dat u het beste schikt. Dit kan eventueel 's-avonds en in het weekend. 

Op het afgesproken tijdstip krijgt u per email een link naar de presentatieruimte. Wij nemen direct telefonisch contact met u op en de presentatie kan beginnen.

Meer info: Peter Hennekes 0182-554704

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel