Kosteloze Online Presentatie Spraakherkenning

Vorige Artikel 87 van 115 Volgende

Spraakherkenning

Voor alle bedrijfsartsen, arbeidskundigen, reintegratieadviseurs, bedrijfsfysiotherapeuten en overige adviseurs die in de dagelijkse praktijk clienten zien met een fysieke beperking aan handen en/of armen waardoor er een beperkte functie is voor het bedienen van toetsenbord en muis, geven wij een Online presentatie van de spraakherkenningssoftware van Dragon Naturally Speaking.

In een 30 min. durende presentatie geven wij duidelijk weer wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van dit reintegratie hulpmiddel.
Middels een korte demonstratie maakt u kennis met de werking van de software.

Na de presentatie kunt u een goede afweging maken of het gaan werken met spraakherkenning voor uw client een oplossing kan zijn.

Online Presentatie
Voordelen: geen reistijd, persoonlijk, interactief, op uw tijdstip en locatie. De presentatie is te zien op iedere PC of Mac. Geen speciale software installaties vereist.

Maak een afspraak voor de presentatie per telefoon, email of het contactformulier voor het tijdstip dat u het beste schikt. Dit kan eventueel 's-avonds en in het weekend. 

Op het afgesproken tijdstip krijgt u per email een link naar de presentatieruimte. Wij nemen direct telefonisch contact met u op en de presentatie kan beginnen.

Meer info: Peter Hennekes 0182-554704

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel