Bureaustoel bij Medische Klachten - HPR13-MDN Medical

Artikel 102 van 135

Een goed instelbare en passende, ergonomische bureaustoel is van groot belang bij het voorkomen van klachten. De meeste medewerkers zonderklachten zullen hier goed mee kunnen werken. Echter als u al bekend bent of bent geweest met medische klachten zoals zitklachten, rugklachten, nekklachten of schouderklachten, RSI/CANS, dan is de HPR13 MDN - Medical Bureaustoel voor een goede alternatief. Deze stoel is zwaar uitgevoerd, volledig instelbaar, heeft een stijf versterkt rugpand met Aluminium frame, is standaard voorzien van een traagschuim zitting, extra brede en zachte comfort armleggers die in de juiste lengtemaat besteld kunnen worden en een 3 oppombare delen in het rugpand waardoor een optimale pasvorm voor de wervelkolom gerealiseerd wordt. 

De HPR13-MDN  Medical is bijzonder goed in te stellen op de individuele lichaamsmaten, gewicht en functie en wordt vaak ingezet als probleemoplosser of Arbo-stoel. 

Deze stoel zetten wij o.a. in voor medewerkers met medische klachten die, ondanks aanwezige fysieke klachten, niet in aanmerking komen voor een, door het UWV vergoede, maatwerk aangepaste stoel en de werkgever zelf de stoel moet financieren. De HPR13-MDN Medical komt dicht in de buurt van een volledig maatwerk aangepaste bureaustoel maar is prijstechnisch gunstiger. De Medical kan altijd weer uitgebreid en aangepast worden aan de specifieke medische eisen.

Is de 'Medical' niet afdoende dan kunnen wij zondermeer een maatwerk aangepaste bureau- werkstoel voor u maken of de 'Medical' verder aanpassen.

Als u op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel voor u zelf, een medewerker, of cliënt, verzorgen wij altijd een gratis proefplaatsing en een kosteloze intakegesprek

Met deze stoel kan een intern Adviseur, Arbocoordinator of Preventiemedewerker zelf 90% van de probleemgevallen oplossen. Wij verzorgen een kosteloze training over alle aspecten van onze bureaustoelen zodat u altijd de juiste keus kunt maken en weet wanneer u onze hulp kunt inroepen wanneer er maatwerk noodzaakelijk is. In de training leert u wat het verschil is tussen ergonomisch stoelen en maatwerk aangepaste bureaustoelen.

Voor meer informatie: Peter Hennekes 06-53991950. 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel