Studiekosten voor rekening werkgever bij tweede spoor

Artikel 96 van 135

Onderstaand artikel van de ArboRendement site laat nog eens duidelijk zien dat vroegtijdig actie ondernemen bij dreigend verzuim en arbeidsonhgeschiktheid loont. Het inzetten van een reintegratieonderoek en een plan van aanpak t.a.v. werkplekaanpasssingen en persoonsgebonden voorzieningen is voor alle partijen van groot belang. HPR begeleidt dit soort trajecten succesvol van eerste advies tot volledige uitvoering en financiering.

Studiekosten voor rekening werkgever bij tweede spoor

Bron: ArboRendement

17 maart 2014 - Als een zieke werknemer voor zijn re-integratie bij een andere werkgever een opleiding volgt, moet uw organisatie hiervoor mogelijk de kosten dragen. Dit bleek eind vorig jaar uit een rechtszaak.

Een medewerker die voor zijn eigen werk arbeidsongeschikt was, vond dat zijn werkgever in het kader van de zogenoemde ‘re-integratie tweede spoor’ zijn opleidingskosten moest betalen. Omdat er geen mogelijkheden waren om de eigen functie aan te passen en er bij de werkgever ook geen andere re-integratiemogelijkheden waren, moest voor de medewerker werk bij een andere werkgever (re-integratie tweede spoor) worden gezocht. Meer Lezen....

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel