Mobility - Maatwerk Bureaustoel/Werkstoel met (elektrisch) Trippel onderstel

Artikel 1 van 1

Prijs op aanvraag! Offerte na kosteloze intake/passing!
Deze werkstoelen/trippelstoelen zijn speciaal gemaakt voor personen met een mobiliteitsbeperking, die tevens ook zit- en/of rugklachten hebben.

Naast een frame met 4 wielen en een handrem, biedt de stoel optimaal zitcomfort door het voledige maatwerk van de zitting, het rugpand en overige onderdelen. Bij functie beperkingen kunnen diverse instellingen elektrisch bediend worden (optioneel).

Wij leveren individueel aangepaste bureau-, werk- en autostoelen voor volwassenen en kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkstoelen bij structurele zit- en/of rugklachten, groeistoornissen, bijzondere lichaamsmaten of andere medische problemen. Onze stoelen zijn inzetbaar voor op het werk en/of in de thuissituatie. Wij adviseren en leveren door heel Nederland.  

Op advies van de bedrijfsarts, uw behandelend specialist of ergotherapeut kan, voor u, een individueel aangepaste bureaustoel eventueel worden vergoed door de verzekering. Bijvoorbeeld: arbeidsongeschiktheid-, letselschade- of ziektekostenverzekering of het UWV. Wij werken samen met u aan een optimaal resultaat. Zie de reacties van onze cliënten.

Na een kosteloze intake/passing ontvangt u een persoonlijk advies en offerte voor de voor u noodzakelijke maatwerk of aangepaste stoel.

 

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel