Navigatie

Kosteloze presentatie - Maatwerk (zit)voorzieningen

Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
GRATIS
Aantal

Vrijdag 27 januari 2017    -    13.00 - 15.00    -    Locatie reeuwijk

Voor professionals zoals o.a. arbeidskundigen, bedrijfsartsen, ergotherapeuten, bedrijfsfysiotherapeuten en arboadviseurs die in hun werk te maken krijgen met cliënten met een fysieke beperking en zitproblematiek, verzorgen wij kosteloos een workshop/presentatie over maatwerkzitvoorzieningen.

Een interessante middag over het verschil tussen ergonomische, aangepaste medische en maatwerk orthopedische stoelen en een inzicht in alle oplossingen en technieken die wij gebruiken. Er worden diverse casussen en oplossingen besproken.

Daarnaast bespreken we de de zin- en onzin van ergonomische hulpmiddelen. Wanneer kun je hulpmiddelen effectief inzettent als ondersteuning. Waarom zijn deze van belang voor een goede zithouding.

Deze complexe materie wordt in deze workshop inzichtelijk gemaakt zodat u bij de advisering en begeleiding van uw cliënten keuzes kunt maken en de juiste onderbouwing kunt geven voor de aanschaf van deze voorzieningen.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
- Ergonomische, aangepaste en orthopedisch maatwerk bureau- en werkstoelen
- Maatwerk orthopedische technieken
- Autostoel aanpassingen
- Zin en onzin van ergonomische hulpmiddelen
- Spraakherkenning
- Alternatieve Invoermiddelen
- Voorbeelden en casussen van de deelnemers

Deze workshop is bedoeld voor adviseurs en verwijzers: bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, arboadviseurs, (bedrijfs)fysiotherapeuten, ergotherapeuten e.a.

Deze workshop geven wij ook op locatie voor groepen in het kader van werkoverleg, intercollegiale toetsing of nascholing.

Neem contact op voor informatie of aanmeldingen met Peter Hennekes 0182-554704 of info@hennekes.nl

© 2011 - 2019 Tel:0182-554704 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel