Navigatie

Mobility - Maatwerk bureaustoel - electrisch hoog-laag

Vorige Artikel 4 van 4

Prijs op aanvraag! Offerte na kosteloze intake/passing!
Deze werkstoelen/trippelstoelen zijn speciaal gemaakt voor personen met een mobiliteitsbeperking, die tevens ook zit- en/of rugklachten hebben. Naast een frame met 4 wielen en een handrem, biedt de stoel optimaal zitcomfort door het voledige maatwerk van de zitting, het rugpand en overige onderdelen.

Deze uitvoering is met een electrisch hoog/laag zithoogte verstelling.

Wij leveren individueel aangepaste bureau-, werk- en autostoelen voor volwassenen en kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkstoelen bij structurele zit- en/of rugklachten, groeistoornissen, bijzondere lichaamsmaten of andere medische problemen. Onze stoelen zijn inzetbaar voor op het werk en/of in de thuissituatie. Wij adviseren en leveren door heel Nederland.  

Op advies van de bedrijfsarts of uw behandelend specialist kan, voor u, een individueel aangepaste bureaustoel eventueel worden vergoed door de verzekering. Bijvoorbeeld: arbeidsongeschiktheid-, letselschade- of ziektekostenverzekering of het UWV. Wij werken samen met u aan een optimaal resultaat. Zie de reacties van onze cliënten.

Na een kosteloze intake/passing ontvangt u een persoonlijk advies en offerte voor de voor u noodzakelijke maatwerk of aangepaste stoel.

© 2011 - 2019 Tel:0182-554704 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel