Sneak Preview - HSS-Medical

Vorige Artikel 45 van 115 Volgende

Volgende maand introduceren wij de opvolger van onze Arbo- en Medische stoelenlijn, de HPR-Medical.

De range van probleemoplossers bestaat uit de Ergonomic, de Medical en de Orthopedic.

Voor de meer dan 10% van de medewerkers die dagelijks zitproblemen ervaart hebben wij de HPR stoelenlijn ontworpen. Geen rugpanden van netgaas, maar een degelijk stoel met een goede ondersteuning van de gehele rug.

De Ergonomic is onze instapmodel dat ingezet kan worden als de betere Ergonomische stoel in het kader van Arbo of preventie. 

De Medical is ons topmodel dat zijn weg zal vinden als de probleemoplosser (Arbostoel) voor alle werkgereletateerde zit- en rugklachten t.g.v. overbelasting. De stoel is gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het maken van maatwerkstoelen. De stoel is standaard uitgerust met een traagschuim zitting, een traagschuim rugpand, 3 oppombare correctie zone's, comfortarmleggers, een verstelbare neksteun en stabiliserende zijwiggen. 

Met de Orthopedic zetten wij in voor alle specifieke, structurele en chronische aandoenigen. Deze stoel wordt geheel op maat gemaakt, waarbij wij rekening houden met de maatvoering, pasvorm, drukverdeling en eventuele noodzakelijke correcties.

De hele range heeft een scala aan opties die altijd later aan te brengen of te verwisselen zijn.
U kunt uw eigen stoel met opties alvast samenstellen op onze website.

Neem met ons of met een van onze dealers contact op voor meer Informatie of boek direct een kosteloze proefplaatsing of stuur een email. 

 

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel