Compromisloos zitten op maatwerk

Vorige Artikel 43 van 115 Volgende

Compromisloos zitten is de nieuwe norm. Er zijn veel onderzoek die aangeven dat zitten belastend is en dat we veel meer moeten gaan staan. Een goed streven!

De praktijk leert ons dat dit niet of nauwelijks lukt. Zels met een geavanceerde zit-statafel zal er nogsteeds veel gezeten worden. Als er dan toch gezeten moet worden dan is een maatwerk compromisloze bureaustoel van groot belang.

We kunnen de bureaustoel goed vergelijken met schoenen. Als we geen goed passende schoenen hebben zullen we bij intensieve belasting blaren en pijnlijke voeten krijgen.

Goed materiaal is het halve werk en we zijn dan veel beter bestand tegen de hoge belasting van het zitten.

Onze HPR Medical heeft alle technieken in huis van onze maatwerk stoel de HPR Orthiopedic en zal een goede oplossing zijn voor 90% van de populatie. Door de diverse maatvoeringsopties kan de stoel voor vrijwel iedereen passend gemaakt worden.

Voor personen met een strucureel klachtenbeeld zetten wij 100% maatwerk in met onze HPR Orthopedic. Naast maatvoering, wordt deze stoel qua pasvorm, drukverdeling en correctieve elementen volledig aangepast aan de persoon.

Meer weten of een proefplaatsing aanvragen? 0182-554704

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel