Ik merk dat ik mijn werk langer volhoud!

Artikel 1 van 25 Volgende

Het verhaal van Angelina gebruiker van een Orthopedic Bureaustoel. Angelina is van jongs af aan bekend met een scoliose.

Ik ben werkzaam bij de Anne Frank Stichting als salarisadministrateur.
Dit houdt in dat ik 3 tot 4 dagen per week, 8 uur per dag zittend werk heb.


Al vanaf mijn elfde jaar heb ik een ernstige rugafwijking, waardoor zitten voor mij bemoeilijkt wordt. Een reguliere ergonomische bureaustoel geeft mij dan ook onvoldoende steun. Daarom heb ik, op advies van mijn ergotherapeut, een aangepaste bureaustoel van Hennekes aangeschaft. Ik ben er heel tevreden mee en merk dat ik mijn werk langer volhoud. De service van Hennekes is top, ik werd heel snel geholpen en de begeleiding heb ik als erg prettig ervaren.

A. De jong, Anne Frank stichting

 

Na een aanvraag voor advies voor een maatwerkstoel maken wij in eerste instantie een afspraak voor een kosteloze intake en passing. We brengen de situatie goed in kaart en kijken wat voor de cliënt de beste oplossing kan zijn. Op basis van de meetgegevens ontwikkelen we een maatwerkstoel. Alleen de maatvoering is niet voldoende. Naast de exacte maten van de stoel zijn een groot aantal andere zaken van belang: De 3D pasvorm van zitting en rug, positionering van zwaartepunten, correcties van houdingsafwijkingen (lateraal en rotaties), drukverdeling en ondersteuning.

Na een akkoord op onze offerte hebben wij 3 weken nodig om een maatwerkstoel te maken. Na de uitlevering begint de test- en evaluatieperiode, waarna eventuele vervolgaanpassingen mogelijk zijn.

Heb je vragen voor jezelf of een cliënt? Neem gerust contact met ons op voor advies. Onze intake/passing is kosteloos en vrijblijvend.

 

 

 

© 2011 - 2022 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel