Vanaf het eerste contact heb ik vertrouwen gehad in de deskundigheid van Hennekes!

Vorige Artikel 18 van 25 Volgende

"Sinds 6 jaar heb ik CRPS, chronische pijn. Vanaf het eerste telefonische contact heb ik vertrouwen gehad in de deskundigheid van Hennekes en niet zonder reden. Het aanmeten is zeer zorgvuldig gedaan, waarbij zelfs nog tips zijn gegeven voor mijn overige werkzaamheden. Inmiddels zit ik een paar maanden op mijn “speciale”stoel en ik ben meer dan enthousiast. Ik heb een ontzettend drukke administratieve functie, waarbij pauzeren en oefeningen doen, ondanks de goede voornemens meestal bij goede voornemens blijven. Toch merk ik nu dat ik, door mijn stoel te verstellen al naar gelang mijn pijnbeleving, ’s avonds veel minder moe ben en nog belangrijker relatief weinig pijn heb. Dhr. Hennekes heeft mijn pijnklachten zeer specifiek benaderd en verwerkt in de aanpassingen van de stoel en dat maakt precies het verschil met andere stoelenleveranciers, die ergonomische oplossingen beloven, maar bij probleemgevallen dit niet waar kunnen maken!"

Lara Clements Sparreboom, Rotterdam

 Onze individueel op maat gemaakte bureau- en comfortstoelen helpen mensen met structurele zit- en rugklachten, de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. Sommige mensen dreigen onnodig uit te vallen in het dagelijks leven, door fysieke beperkingen tijdens het zitten. De reacties van onze klanten bevestigen dit telkens weer!

Dit kan resulteren in bijvoorbeeld verlies van arbeid, staken van studie of problemen in de thuissituatie. Mensen komen terecht in de molen van behandelaars, wet- en regelgeving van uitkerende instanties en verzekeringsmaatschappijen, die veelal geen passende oplossing bieden!

Compromisloos maatwerk voor zorgeloos zitten

De adviseurs en dealers van Hennekes begeleiden mensen individueel met kennis en ervaring, bij het samen vinden van de juiste individuele maatwerk zitoplossingen voor een succesvolle reïntegratie naar arbeid in brede zin. 

Onze stoelen maken het zitten en de terugkeer naar werk, school of studie weer mogelijk. Hierdoor krijg je blije mensen, collega's en werkgevers van jong tot oud, die weer volwaardig mee kunnen draaien in de maatschappij.

Kosteloze passing of proefplaatsing!

Wij zijn gespecialiseerd in Medische en Orthopedische maatwerk bureaustoelen voor personen met afwijkende lichaamsmaten en/of een medische indicatie. Neem contact op met een van onze dealers voor een proefplaatsing of passing!

Als u geïnteresserd bent in de aanschaf van een ergonomische aangepaste bureaustoel, een medische bureaustoel of maatwerk orthopedische bureaustoel, werkstoel, autostoel, een rugkussen of heeft u een vraag over uw reïntegratie of werkplekaanpassingen, dan kunt u een afspraak maken voor een kosteloos intakegesprek en een passing met één van onze gespecialiseerde (bedrijfs)fysiotherapeuten. U krijgt van onze adviseurs een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, vul dan het aanmeldingsformulier in, laat een bericht achter of neem direct contact op met onze adviseurs: 0182-554704 of stuur een email naar info@hennekes.nl

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel