Casus: zitproblematiek in de stadsbus

Vorige Artikel 41 van 115 Volgende

Recent hebben we een mooi oplossing mogen bedenken voor een chauffeur met rugklachten in een stadsbus. Het rugpand van de nieuwe chauffeursstoelen zijn zeer goed instelbaar. Echter deze medewerker ondervond veel problemen vanuit het zitvlak.
Door de vele rotondes, die met de linker wielen telkens net geraakt worden en het afhangend wegdek zijn veel zittingen van de stoelen aan de rechterzijde overbelast en vaak doorgezakt. Met een los meeneembaar Back2Go zitkussen van traagschuim en voorzien van correctieve delen vangen we dit op en kan de chauffeur weer recht zitten. Als ook de ondersteuning in de rug onvoldoende is kunnen we ook het Back2Go rugpand inzetten, met oppombare bekken-, onderrug- en schouderondersteuning. Daarnaast zijn ook de zijwiggen in hoogte verstelbaar en oppombaar voor optimale ondersteuning.

De Back2Go kussen worden ook volledig op maat gemaakt voor meer complexe problematiek.

Meer weten over deze casus of de Back2Go kussens? Peter Hennekes 06-5391950

 

Hennekes heeft op basis van de jarenlange ervaring met rugpatienten en het vervaardigen van aangepaste bureau- en werkstoelen, een aangepast Rugkussen gemaakt. Dit rugkussen zorgt voor een enorme verbetering van het zitcomfort bij rugpatienten. De kussens kunnen worden gebruikt tijdens het autorijden, in de vergaderstoel, op reis en thuis. Door de variatie en de verstelbaarheid van de pompjes en wigjes, is het kussen in vrijwel elke stoel te gebruiken. Wij leveren onze kussen o.a. aan de buschauffeurs van de HTM, Connexxion, Ariva, Q-Buzz en Hermes.

U kunt middels een kosteloze intake/passing het kussen zelf uitproberen! Neem hiervoor contact met ons op.

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel