Ik kan weer een dienst van 3-4 uur rijden zonder rugklachten!

Vorige Artikel 4 van 25 Volgende

J.Stolzenbach is chauffeur bij een grote busmaatschappij in het zuiden van het land. De nieuwe stoelen zijn goed instelbaar, echter door het postuur van Jack kon hij niet goed zitten. Met name de zitdiepte was te groot waardoor het contact met de rug verloren ging. Jack kreeg weer flink last van zijn rug en verzuim was al aan de orde. Met het Back2Go Rugkussen in een speciale maatwerkuitvoering was het probleem verholpen. 

Na een aanvraag voor advies voor een maatwerkstoel maken wij in eerste instantie een afspraak voor een kosteloze intake en passing. We brengen de situatie goed in kaart en kijken wat voor de cliënt de beste oplossing kan zijn. Op basis van de meetgegevens ontwikkelen we een maatwerkstoel. Alleen de maatvoering is niet voldoende. Naast de exacte maten van de stoel zijn een groot aantal andere zaken van belang: De 3D pasvorm van zitting en rug, positionering van zwaartepunten, correcties van houdingsafwijkingen (lateraal en rotaties), drukverdeling en ondersteuning.

Na een akkoord op onze offerte hebben wij 3 weken nodig om een maatwerkstoel te maken. Na de uitlevering begint de test- en evaluatieperiode, waarna eventuele vervolgaanpassingen mogelijk zijn.

Heb je vragen voor jezelf of een cliënt? Neem gerust contact met ons op voor advies. Onze intake/passing is kosteloos en vrijblijvend.

 

 

© 2011 - 2022 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel