Medical - Bureaustoel met Neksteun - Configurator

Artikel 1 van 1
€ 2.341,95 (exclusief btw)

Als u bekend bent of bent geweest met medische klachten zoals zitklachten, rugklachten, nekklachten of schouderklachten, RSI/CANS, dan is de Medical bureaustoel voor u een goed alternatief. Deze stoel is zwaar uitgevoerd, volledig instelbaar, heeft een stijf versterkt rugpand met Aluminium frame, is standaard voorzien van een traagschuim zitting, extra brede en zachte comfort armleggers die in de juiste lengtemaat besteld kunnen worden en 3 oppombare delen in het rugpand, waardoor een optimale pasvorm voor de wervelkolom gerealiseerd wordt.

De stoel is verder door uzelf aan te passen en uit te bereiden met diverse opties voor de juiste maatvoering en het individuele comfort. U kunt deze opties zelf hierboven aangeven bij uw bestelling. Zo stelt u zelf uw ideale stoel samen. Wilt u hierbij advies of hulp, neem dan contact met ons op of met een van onze dealers.

Indien de opties van de Medical voor u niet toereikend zijn kunnen wij een stoel volledig op maat maken. Bij het ontwerp van een Orthopedic bureaustoel nemen wij alle aspecten mee. Naast de juiste maatvoering houden we ook rekening met de pasvorm, drukverdeling en correcties voor houdingsafwiijkingen og beperkingen. Onze adviseurs en dealers kunnen verder informeren over de mogelijkheden en de evt. vergoedingen.

De Medical is bijzonder goed in te stellen op de individuele lichaamsmaten, gewicht en functie en wordt vaak ingezet als probleemoplosser of Arbo-stoel. 

Deze stoel zetten wij o.a. in voor medewerkers met medische klachten die, ondanks aanwezige fysieke klachten, niet in aanmerking komen voor een, door het UWV vergoede, maatwerk aangepaste stoel en de werkgever zelf de stoel moet financieren. De Medical bureaustoel komt dicht in de buurt van een Orthopedic volledig maatwerk aangepaste bureaustoel, maar is prijstechnisch gunstiger. 

Is de 'Medical' niet afdoende, dan kunnen wij zondermeer een maatwerk aangepaste bureau- werkstoel voor u maken of de 'Medical' verder aanpassen.

Als u op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel voor u zelf, een medewerker, of cliënt, verzorgen wij altijd een gratis proefplaatsing of inmeting en een kosteloos intakegesprek

© 2011 - 2023 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel