Navigatie

Het verschil tussen wel of niet kunnen werken!

Vorige Artikel 25 van 25

Het verschil tussen wel of niet kunnen werken

Mijn naam is Erik Duiveman en ik werk als netwerkbeheerder waardoor ik veel zittend werk heb. Ik heb een vorm van ontstekingsreuma (de ziekte van Bechterew). Bij deze ziekte zijn vooral de gewrichten van rug, heupen en knieën ontstoken. De wervelkolom wordt stijf en pijnlijk en soms ook krom. 

Omdat mijn gezondheid achteruit ging ben ik op zoek gegaan naar een goede bureaustoel. In eerste instantie werd mij een standaard aangepaste stoel aangeboden. Dit was voor mij niet de oplossing en bood niet het gewenste resultaat. Door het bedrijf die deze standaard aangepaste stoelen levert werd ik doorverwezen naar Hennekes Special Seating. Ik had nogal mijn twijfels over het zitcomfort en de druk in mijn rug maar mijn twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon door de deskundigheid, service en de begeleiding van Peter. Voor mij betekent een goede stoel werken of niet werken. Ik beveel deze maatwerkstoelen aan, aan iedereen die last heeft van rugproblemen of een chronische ziekte en zeker voor mensen met de ziekte van Bechterew!

Erik Duiveman

 

 

Hoe werken wij:
Na een aanvraag voor advies voor een maatwerkstoel maken wij in eerste instantie een afspraak voor een kosteloze intake en passing. We brengen de situatie goed in kaart en kijken wat voor de cliënt de beste oplossing kan zijn. Op basis van de meetgegevens ontwikkelen we een maatwerkstoel. Alleen de maatvoering is niet voldoende. Naast de exacte maten van de stoel zijn een groot aantal andere zaken van belang: De 3D pasvorm van zitting en rug, positionering van zwaartepunten, correcties van houdingsafwijkingen (lateraal en rotaties), drukverdeling en ondersteuning.

Na een akkoord op onze offerte hebben wij 3 weken nodig om een maatwerkstoel te maken. Na de uitlevering begint de test- en evaluatie-periode, waarna eventuele vervolgaanpassingen mogelijk zijn.

Heb je vragen voor jezelf of een cliënt? Neem gerust contact met ons op voor advies. Onze intake/passing is kosteloos en vrijblijvend.

 

 

© 2011 - 2019 Tel:0182-554704 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel