Navigatie

Back2Go | Dat zit wel goed!

Vorige Artikel 7 van 110 Volgende

Kent u onze Back2Go-producten al? Wij laten u, maar zeker uw cliënten hier graag kennis mee maken.
Een verbetering voor patiënten met (ernstige) rug- en/of zitklachten. 

Op basis van jarenlange ervaring met rugpatiënten en het vervaardigen van aangepaste bureau- en werkstoelen heeft Hennekes Special Seating een modulair (auto)rug- en zitkussen gemaakt dat voor mensen met zit- en/of rugklachten een enorme verbetering geeft van het zitcomfort. De kussens kunnen gebruikt worden in bestaande autostoelen,
zit-/staop-stoelen, comfortstoelen en rolstoelen. 
Dit kussen biedt niet alleen steun in de onderrug, maar ook de bovenrug en schouders worden volledig ondersteund. Hierdoor ontstaat een ontspannen, stabiele zithouding. Het kussen is aanpasbaar aan uw rug en aan de stoel door de oppompbare delen in het kussen en een verstelbare wig in de bovenrug. Tevens is het kussen uitgevoerd met verstelbare zijwiggen voor optimale zijwaartse ondersteuning. 
Het zitkussen is vervaardigd uit traagschuim en kan uitgebreid worden met een wigje of oppompbaar deel voor extra ondersteuning van de benen of heupen. 

De rug- en zitkussens zijn makkelijk mee te nemen en kunnen in andere stoelen geplaatst worden. Ook ideaal als auto’s gedeeld moeten worden of als u zelf in meerdere auto’s rijdt. 

Er zijn heel veel mogelijkheden om het ideale kussen samen te stellen en te zorgen voor optimale ondersteuning. Losse kussentjes, handdoekjes e.d. behoren hiermee tot de verleden tijd. 
Voor informatie verwijzen wij u graag naar onze Back2Go site

Voor professionals hebben wij een speciale aanbieding. Een eigen complete pas-set inclusief een persoonlijke demonstratie en instructie.

Na aanschaf van deze set, kunt u zelf op pad en deze gebruiken/laten zien bij uw cliënten.
Voor adviseurs en wederverkopers zijn er aantrekkelijke kortingen. De Back2Go producten zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u eerst meer informatie of een gesprek?
Neemt u dan contact op met Peter Hennekes op nummer 0182-554704 of via peter@hennekes.nl.

 

© 2011 - 2019 Tel:0182-554704 Prijzen excl. 21% BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel