Wil je ook het zitprobleem van jouw cliënten oplossen?

Vorige Artikel 11 van 115 Volgende

Meld je aan per email, Whatsapp of telefoon voor een persoonlijke Webpresentatie.

Via diverse media en bijdrages hebben wij al veel informatie gedeeld over onze maatwerk bureau- en werkstoelen en het Back2Go (rug)kussen systeem, een modulaire losse en meeneembare maatwerk zitvoorziening voor clienten met structurele zit- en/of rugklachten..

Ik zou je graag uitnodigen voor een nadere kennismaking met onze Maatwerkzitvoorzieningen en het Back2Go systeem. Stuur een email naar peter@hennekes of bel/whatsapp naar 06-53991950 en we maken een afspraak voor een korte webpresentatie.

In 15 min. van achter je bureau of op de bank kan ik je laten zien wat deze producten kunnen betekenen voor jouw clienten met structurele zit- en/of rugklachten. Wordt je enthousiast dan kunnen we proefplaatsing of passing bij een van jou clienten realiseren.

Maatwerk (rug)kussensysteem Back2Go

Kent u onze Back2Go-producten al? Wij laten u, maar zeker uw cliënten hier graag kennis mee maken. Een verbetering voor patiënten met (ernstige) rug- en/of zitklachten. 

Op basis van jarenlange ervaring met rugpatiënten en het vervaardigen van aangepaste bureau- en werkstoelen heeft Hennekes Special Seating een modulair (auto)rug- en zitkussen gemaakt dat voor mensen met zit- en/of rugklachten een enorme verbetering geeft van het zitcomfort. De kussens kunnen gebruikt worden in bestaande autostoelen, 
zit-/staop-stoelen, comfortstoelen en rolstoelen. 
Dit kussen biedt niet alleen steun in de onderrug, maar ook de bovenrug en schouders worden volledig ondersteund. Hierdoor ontstaat een ontspannen, stabiele zithouding. Het kussen is aanpasbaar aan uw rug en aan de stoel door de oppompbare delen in het kussen en een verstelbare wig in de bovenrug. Tevens is het kussen uitgevoerd met verstelbare zijwiggen voor optimale zijwaartse ondersteuning. 
Het zitkussen is vervaardigd uit traagschuim en kan uitgebreid worden met een wigje of oppompbaar deel voor extra ondersteuning van de benen of heupen. 

De rug- en zitkussens zijn makkelijk mee te nemen en kunnen in andere stoelen geplaatst worden. Ook ideaal als auto’s gedeeld moeten worden of als u zelf in meerdere auto’s rijdt. 

Er zijn heel veel mogelijkheden om het ideale kussen samen te stellen en te zorgen voor optimale ondersteuning. Losse kussentjes, handdoekjes e.d. behoren hiermee tot de verleden tijd. 
Voor informatie verwijzen wij u graag naar onze Back2Go site

Voor professionals hebben wij een speciale aanbieding. Een eigen complete pas-set inclusief een persoonlijke demonstratie en instructie.

Na aanschaf van deze set, kunt u zelf op pad en deze gebruiken/laten zien bij uw cliënten.
Voor adviseurs en wederverkopers zijn er aantrekkelijke kortingen. De Back2Go producten zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u eerst meer informatie of een gesprek?
Neemt u dan contact op met Peter Hennekes op nummer 0182-554704 of via peter@hennekes.nl.

 

 

Informatie
Informatie of geheel vrijblijvend advies kan aangevraagd worden via Peter Hennekes op 0182-554704 of via info@hennekes.nl. Wij verwijzen u ook graag naar onze website www.hennekes.nl

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel