Navigatie

Gezocht dealers en adviseurs - Hennekes Special Seating

Vorige Artikel 5 van 110 Volgende

Afgelopen maanden hebben wij weer 2 nieuwe dealers mogen verwelkomen die met veel enthousiasme onze aangepaste en maatwerk bureau en werkstoelen gaan inzetten voor hun cliënten.

Wij verwelkomen Zorgdrager voor zorgeloos zitten, BB Office en Ergonomics en de Werkomgevingscoach als nieuwe dealers.

Daarnaast mogen wij een nieuwe collega mogen inwerken met onze producten bij onze dealer in Zuid-Limburg Arets Ergonomie.

Verspreid over Nederland, hebben we nu inmiddels een mooi aantal verwijzers, dealers en zitadvies locaties.

Wij zijn echter altijd opzoek naar samenwerking met deskundige professionals, werkplekadvisuers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten die met ons willen samenwerken of als dealer willen optreden.

Onze Ergonomic en Medical bureau- en werkstoelen worden aangeboden door onze partners. Middels een proefplaatsing en aanpassingen waarbij de keus is uit een groot aantal maatwerk opties kunnen zij een perfectie stoel samenstellen.
Deze stoelen worden ingezet voor werkplekverbetering, preventie, gezondheidsbevordering en bij beperkte medische indicaties.

Het voordeel van ons programma is dat er nooit meer meerdere proefplaatsingen nodig zijn. Alles kan worden aangepast. Een eenvoudige zitting met de juiste zitdiepte, een verlengde armlegger, een complexe 3D rug-orthese, tot aan de meest complexe situaties waar bij alles maatwerk moet zijn toe.

Indien tijdens dit proces duidelijk wordt dat de situatie meer complex is en vraagt om volledig Orthopedic maatwerktraject kunnen zij de assistentie inroepen van een Hennekes zitspecialist.

Er vindt dan altijd een kosteloze intake/passing plaats door een van onze adviseurs (fysiotherapeuten/ergotherapeut). De stoel wordt volledig ingemeten op diverse aspecten: maatvoering, pasvorm, stabilisatie, positionering, correctie en functionele bewerkingen.

Wij nodigen adviseurs, verwijzers en behandelaars van harte uit om bij een dergelijke passing aanwezig te zijn. Door het volledige maatwerk en de vele speciale technieken die wij gebruiken hebben wij voor veel cliënten het verschil kunnen maken tussen wel en niet werken. Zie hiervoor de reacties van onze klanten!

Middels een intakegesprek en een uitgebreide passing brengen wij de zitproblematiek in kaart. Vervolgens ontvangt de cliënt een uitgebreid advies en een offerte voor een individueel aangepaste of maatwerk bureaustoel. Wij geven tevens een gericht advies aan de cliënt, de werkgever en de adviseur, over de mogelijke financieringsvormen en de mogelijkheden voor vergoeding van deze zitvoorzieningen. 

Je kunt ook geheel vrijblijvend telefonisch informatie inwinnen of een afspraak maken (0182-554704).

Wil je eerst meer informatie over lees dan eens onze E-Paper over aangepaste en maatwerk bureaustoelen.

 

Informatie
Informatie of geheel vrijblijvend advies kan aangevraagd worden via Peter Hennekes op 0182-554704 of via info@hennekes.nl. Wij verwijzen u ook graag naar onze website www.hennekes.nl

 

© 2011 - 2020 Tel:0182-554704 Prijzen excl. 21% BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel