Eindelijk een passende bureaustoel voor extra Grote mensen, Kleine mensen en Zware mensen

Vorige Artikel 9 van 115 Volgende

 

"Eindelijk een stoel die past!"

Hennekes Special Seating is gespecialiseerd in maatwerk zitvoorzieningen. Voor ons betekent dat meestal dat we veel verder moeten kijken dan alleen de maatvoering. Bij cliënten met structurele zit- en/of rugklachten met functionele beperkingen kijken we ook naar pasvorm, drukverdeling houdingcorrecties en functionele bedieningen aanpassingen. Op basis van onze ervaringen met al deze complexe casussen hebben we een aantal bureau- werkstoel lijnen ontwikkeld, speciaal voor mensen met een andere maatvoering dan de standaard NPR stoelen. 
 

"Niet alleen een andere gasveer! Ook de juiste maten van de zitting en rugpand en armleggers"
 

Ergonomic of Medical XL, S of OS
De (XL) bureaustoel met een extra lange zitting van 53 cm. die indien gewenst ingekort of verlengd kan worden. De stoel heeft een rugpand van 70 cm lengte en is over 20 cm nog te verstellen. In het rugpand zitten 3 oppombare zones, zodat de rug beter aansluit bij de langere rug en s-vorm van de wervelkolom. Als optie is er een extra lange hoofdsteun die perfect instelbaar is, net achter het hoofd. De zithoogte is extra hoog en kan desgewenst voorzien worden van andere gasveren. Tevens is de Medical stoel uitgevoerd met een traagschuim zitting en rugpand en heeft deze comfort armleggers die in diverse maten te leveren zijn.

Omdat wij alle stoelen op maat in eigen beheer maken, kunnen wij alle maatvoering naar wens aanpassen. Wij komen kosteloos de XL op proefplaatsen of inmeten middels een kosteloze passing.

 

Wil je een casus bespreken of heb je een vraag m.b.t. een client of voor jezelf, boek dan kosteloos een telefoon of Zoomgesprek.

 

 

 

Kleine mensen
Ook voor kleine mensen hebben we een perfect passende stoel (S). Niet alleen een lagere gasveer, maar ook de juiste lengte van de zitting, rugpand en de armleggers. Bij afwijkende lichaamsverhoudingen gebruiken we extra hoge armleggers.

Zware mensen
Daarnaast hebben wij een maatwerk Obesitas programma. Gebleken is dat er bijna geen correlatie is tussen lengte en gewicht en hierdoor het dus verstandig is een stoel voor Obesitas altijd volledig op maat in te meten.

 

Informatie
Informatie of geheel vrijblijvend advies kan aangevraagd worden via Peter Hennekes op 0182-554704 of via info@hennekes.nl. Wij verwijzen u ook graag naar onze website www.hennekes.nl

 

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel