ThuisWerkplekCheck Online

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 75,00 (exclusief btw)

Op dit moment zijn veel mensen van de ene op de andere dag verplicht om thuis te werken. Na de eerste week liggen de risico's op de bekende overbelastingsklachten RSI/CANS op de loer.
 

Advies bij het instellen van mijn Thuiswerkplek!
 

Hennekes Preventie en Reintegratie biedt een compleet ondersteunings-programma met individuele en persoonlijke begeleiding door een werkplekadviseur en in de 2e lijn een fysiotherapeut of ergotherapeut. 

Met de Online ThuisWerkplekCheck bieden we de mogelijkheid aan werkgevers om te voldoen aan de zorgplicht en bieden we de thuiswerker hulp en advies bij het inrichten van de thuiswerkplek en begeleiding als er werkgerelateerdde klachten zijn/of ontstaan.

Even een uurtje de mail doorlopen op de bank of aan de keukentafel zal geen probleem zijn.
Maar als je de komende weken de thuiswerkplek als hoofdwerkplek gaat gebruiken en er productie gemaakt moet worden kunnen er ernstige problemen ontstaan. 

Vragenlijst en Webconsult


Na het invullen van een vragenlijst nemen we contact op per telefoon of middels een beeldverbinding. We bespreken de ingevulde vragenlijst en geven gerichte adviezen. Vaak kunnen op eenvoudige en creative wijze werkplekken verbeterd worden. 

De thuiswerker kan vragen stellen over eventuele fysieke beperking en klachten, zitproblematiek, RSI/CANS, de stoel, hulpmiddelen, werkhouding, werkplek enz..

Middels een korte rapportage koppelen wij terug  wat de status is van de werkplek en welke aandachts- en verbeterpunten er zijn.

De werkgever kan een overall rapportage bestellen van de onderzochte werkplekken voor het Arbo-dossier.

Kosten


De kosten voor deze werkplekcheck bedragen normaal €75,- per medewerker inclusief vragenlijst, analyse, online consult, een beknopte verslaglegging vervolgtops en een contole moment. 

Werkgevers

Je kunt ThuisWerkplekChecks bestellen voor jezelf of voor een of meerdere van je medewerkers.


Bij een klein aantal medewerkers kun je na het afrekenen, meerdere keren de knop "Medewerker Aanmelden" gebruiken. Vul per medewerker een aanmelding in. Het proces wordt automatisch gestart en de medewerker ontvangt een uitnodiging per email.

Wil je liever eerst een offerte of wil je een grotere groep medewerkers aanmelden, neem dan even contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden en kunnen eventueel ook maatwerk aanbieden.

Afrekenen

Je kunt hier op deze pagina via de "Bestel Knop"de ThuisWerkplekCheck bestellen voor 1 of meerdere werkplekchecks. Na het afrekenen kun je de medewerkers aanmelden. Voor grote aantallen medewerkers kunt u contact opnemen om een batch van adressen door te geven die wij voor u activeren.

Wilt u eerst meer informatie neem dan contact op met Peter Hennekes
T:0182-554704
E:info@hennekes.nl

 

 

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel