Werkplekonderzoeksprogramma Online

Artikel 1 van 5 Volgende

Voorkom klachten en verzuim. Zorg voor een gezonde werkplek.

Op dit moment werken veel mensen van de ene op de andere dag thuis en gaan we werken
met meer afstand en minder externe bezoekers op kantoor. De risico's op de bekende overbelastingsklachten zoals RSI/CANS en rugklachten zijn en blijven aanwezig. We hebben dus een nieuwe manier van onderzoeken en adviseren nodig.

In dit kader bieden wij een compleet ondersteuningsprogramma met individuele en persoonlijke begeleiding door een (bedrijfs)fysiotherapeut of ergotherapeut ontwikkeld.

Als eerste hebben we een aantal praktische Tips voor de Thuiswerkplek. Deze kun je direct gebruiken of doorsturen naar je collega’s of medewerkers. Heb je na het lezen van de tips behoefte aan advies of ben je bekend met fysieke klachten en vraagt jou situatie om een meer individuelere aanpak dan kun je gebruik maken van de ThuisWerkplekCheck.

Met de Online ThuisWerkplekCheck bieden we de mogelijkheid aan werkgevers om te voldoen aan de zorgplicht. De thuiswerker bieden we advies bij het inrichten van de thuiswerkplek en begeleiding als
er werkgerelateerde klachten dreigen te ontstaan. Na het invullen van een vragenlijst nemen we contact op per telefoon of middels een beeldverbinding. We bespreken de ingevulde vragenlijst en geven gerichte adviezen. Middels een kort verslag koppelen wij terug wat de status is van de werkplek en welke aandachts- en verbeterpunten er zijn.

Bij meer complexe of al eerder bekende en aanhoudende klachten kunnen we, voor de thuis- en kantoorwerkplek, een Online Werkplekonderzoek uitvoeren met een uitgebreide rapportage en een plan van aanpak. Middels een Web-consult, vragenlijst, beoordeling van ingezonden foto’s en een uitgebreid interview wordt een volwaardig werkplekonderzoek uitgevoerd.

Vaak kunnen we op eenvoudige wijze werkplekken verbeteren. De clie nt kan vragen stellen over eventuele fysieke beperking, zitproblematiek, RSI/CANS, de stoel, hulpmiddelen, werkhouding, enz.

Wilt u eerst meer informatie of een offerte voor meerdere medewerkers neem dan contact op met Peter Hennekes.

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel