Extra Lage zit-Sta-Tafel bij rugproblematiek

Artikel 17 van 135

Wij maken wekelijks maatwerk bureaustoelen voor medewerkers met complexe zit- en rugklachten. Vaak zien we dat bij bijcoorbeeld scolioses, kyfoses, discusdegeneraties e.a. aandoeningen de relatieve verhouding van de ruglengte en bovenarmlengte is afgenomen. Door dat de rug wat is ingezakt of vervormt komen de armleggers lager te zitten dan bij een standaard maatvoering.

Onze armleggers kunnen eextreem verstelbaar gemaakt worden voor zowel lage als hoge posities. Bij een scoliose kan de armlegger aan een zijde 8 cm boven de zitting eindigen. Bij obesitas 20 cm hoger, langer en verder naar voren geplaatst. Daarnaast zien we door de veranderende populatie de laatste jaren ook veel kleinere dames die buiten de standaard norm vallen. De huidige norm voor de laagste stand is 65 cm.

NEN EN 527 norm en de NPR 1813 voldoen dus niet altijd. De Amerikaanse Bifma-norm van 57 cm. doet dat wel

Voor de lage posities is het dus vaak wenselijk dat de tafel laag ingesteld kan worden. Om onze stoelen optimaal te kunnen benutten hebben wij een Zit-Sta-Tafel die ingesteld kan worden tussen de 57-122 cm.

De tafels zijn te leveren met een zwart, wit, aluminium onderstel en optioneel te leveren met een digitale geheugen display. De tafels hebben stevige vierkantbuis poten zodat ook in de hoogste stand er stabiliteit is en er geen dwarsbalk nodig is. Dit geeft meer vrije beenruimte, vooral als er ook een beensteun nodig is onder de tafel.

Vraag onze adviseurs vrijblijvende om advies en bekijk de PDF Documentatie

Mvrgr. Peter Hennekes 0182-554704

Wil jij een oplossing voor jouw zit- en rugklachten?
Ben jij opzoek naar een echte persoonlijke maatwerk zitoplossing?

Stel direct een vraag!

 

 

Persoonlijke Aangepaste en maatwerk bureaustoelen bij zit- en rugklachten. 
Ergonomisch advies en werkplekonderzoek.

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel