Casus maatwerk zit- en ligkussens bij klachten na verkeerstrauma.

Artikel 15 van 135

In deze casus omschrijven we het verhaal van een cliënt die na een aanrijding in de auto bekend is met schouder, nek- en rugklachten en wij hebben geholpen met een Back2Go kussenset.

De cliënt heeft een jaar geleden een verkeersongeluk gehad waardoor deze klachten zijn ontstaan. Dhr. ervaart deze klachten dagelijks. Hij heeft een fysiek beroep waar hij zijn rug mee belast. Dhr. is veel op de weg voor zijn werk. In zijn werk bus wordt hij door elkaar geschud en heeft hij weinig steun aan zijn stoel.

Thuis voldoen de stoelen en de bank ook niet meer aan zijn huidige situatie en klachtenbeeld. Het liefst ligt dhr. op de bank. Dit zorgt voor de minste pijnklachten.

Om toch ondersteuning te kunnen bieden hebben we een passing gedaan met het Back2Go systeem. Deze kussens zorgen voor een enorme verbetering van het zitcomfort bij rug patiënten en hebben dezelfde elementen als in onze maatwerkstoelen. De kussens kunnen worden gebruikt tijdens het autorijden, in de vergaderstoel, op reis en thuis. Door de variatie en de verstelbaarheid van de pompjes en wigjes, is het kussen in vrijwel elke stoel te gebruiken.

In de auto zal de Back2Go op zijn huidige stoel worden geplaatst, waardoor hij minder pijnklachten en meer steun en stabiliteit ervaart tijdens het rijden. Een aangepaste kussenset met maatwerk zitschalen zal helpen bij het goed kunnen zitten en het kunnen uitvoeren van activiteiten.

Aanvraag kussensets:

Voor cliënt zijn er twee aangepaste kussensets aangevraagd bij de letselschadeverzekering. Na het ongeval wil hij aanspraak maken op een schadevergoeding voor de schade die hij heeft opgelopen door het letsel. Dit kan directe, maar ook indirecte schade zijn. Dit kan materieel, maar ook immaterieel (smartengeld) zijn.

Bij deze sets moet gelet worden op de pasvorm, kijkend naar zijn zwakke plekken. Een maatgemaakt rugpand is hiervoor noodzakelijk. In een normale stoel kan dhr. immers niet goed zitten. Voor deze cliënt zijn er dus twee kussensets aangevraagd.

Set 1 zal gebruikt worden voor de werk bus. Set 2 zal gebruikt worden om in de woonkamer goed te kunnen zitten/liggen.

  Meer Foto's zien? Of de Video over de Back2go?

Wil jij een oplossing voor jouw zit- en rugklachten?
Ben jij opzoek naar een echte persoonlijke maatwerk zitoplossing?

Stel direct een vraag!

 

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel