Een echte maatwerkstoel maakt het verschil!

Artikel 14 van 135

Deze week verscheen een mooi artikel over onze maatwerk (bureau) stoelen in de bijlage van Elsevier in het Clique magazin. Lees hier het gehele artikel!

Het overkoepelende thema en dus de rode draad door deze editie is ieder in zijn kracht. Deze uitgave is in samenwerking Reuma Nederland en de Stichting Axiale SpA.

Lees hier het gehele artikel!

Interviews met Jan-Willen Förch - directeur Reuma Nederland, dr. Floris van Gaalen – reumatoloog LUMC,  Annemiek de Crom van Fit for Work Nederland en Mark van Woudenberg - voorzitter van de Stichting Axiale SpA. De focus op het in de kracht zetten van de patiënt en op bewustwording met een meerledig doel: 1. het stimuleren van vroegtijdige opsporing ter voorkoming van structurele schade, 2. De meerwaarde van werkbehoud naar voren brengen en 3. het creëren van meer begrip vanuit de omgeving door kennisdeling. In het kader van ieder in zijn kracht, aandacht voor belang van bewegen en participeren, juist met een chronische aandoening. Lees hoe wij met onze maatwerk zitvoorzieningen een bijdrage kunnen leveren aan dit thema en mensen weer in hun krachtzetten tijdens studie, arbeid of het dagelijks leven.

Wil jij een oplossing voor jouw zit- en rugklachten?
Ben jij opzoek naar een echte persoonlijke maatwerk zitoplossing?

Stel direct een vraag!

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel