Casus: Back2Go Rugkussen voor vrachtwagenchauffeur met wervelfractuur.

Artikel 13 van 135

Deze casus omschrijft een vrachtwagenchauffeur die blijvende klachten heeft door een gebroken rug en whiplash na een ongeluk. Om zijn werk als vrachtwagenchauffeur uit te kunnen blijven voeren is het Back2Go kussenset ingezet. Hierdoor kan de wervelkolom op de plek van de gebroken wervel worden ontlast. De breuk in zijn wervelkolom is niet goed genezen, waardoor deze man pijnklachten hield ter hoogte van de breuk. De vaste stoel in de vrachtwagen zorgde voor druk op de plek van de breuk, waardoor deze verergerde. Gedurende de werkweek van deze man werden de klachten erger. 

Er is een passing gedaan met het Back2Go systeem. Hierbij is er gekeken en vergeleken welke ondersteuning dhr. als prettig ervaart. Op basis daarvan is het pakket voor hem samengesteld. De Back2Go is een modulair systeem, waarbij de rug en zitting aangepast worden aan de behoeften en wensen van de klant. Voor de cliënt zijn er boven en onder de breuk PressurePads geplaatst. Wanneer deze worden opgepompt, wordt de druk van de wervelkolom gehaald. Gedurende de werkdag kunnen de PressurePads verder worden opgepompt, om zo te zorgen voor de juiste ondersteuning.
Het rugpand met de elementen van de Back2Go zorgen ervoor dat de rug overal contact maakt met de stoel en ondersteund wordt. 

De zitting van deze chauffeur is verlengd, waardoor zijn bovenbenen over het geheel van de stoel ondersteund worden. Hierdoor krijgt de cliënt meer stabiliteit tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden.

De werkgever van de klant heeft het kussenset vergoed, hierdoor kan dhr. weer langere tijd in de vrachtwagen rijden waarbij hij voldoende ondersteund wordt.

 

  Meer Foto's zien? Of de Video over de Back2go?

Wil jij een oplossing voor jouw zit- en rugklachten?
Ben jij opzoek naar een echte persoonlijke maatwerk zitoplossing?

Stel direct een vraag!

 


© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel