Casus - Maatwerk trippelstoel voor een cliënt met Coffin-Syris syndroom

Artikel 11 van 135

Voor een cliënt met het Coffin-Syris syndroom is er gevraagd of er een aangepaste maatwerk trippelstoel kon worden gemaakt voor thuis. Voor deze cliënt is het belangrijk dat hij aan tafel bij het eten een stoel heeft waarin hij goed kan zitten. De stoel waar hij daarvoor op zat bood hem geen steun.

De maatwerk trippelstoel heeft een aangepaste rugschaal om een goede zithouding te faciliteren die voldoende steun biedt. Daarnaast heeft de stoel een op maat gemaakte hoofdsteun, wat hij in zijn vorige stoel niet had. Door de bredere hoofdsteun en de vorm hoeft de cliënt niet op zoek, maar maakt hij gemakkelijker contact met de hoofdsteun. Het frame van de trippelstoel is voorzien van 4 wielen en een handrem, waardoor de cliënt tijdens het eten op zijn plek aan tafel kan blijven zitten. 

De stoel is bekleed met Dartex bekledingmateriaal, wat o.a. waterdicht en luchtdoorlatend is. Daardoor is dit geschikt is voor cliënten met incontinentie problemen. In ons aanbod zijn er verschillende stoffen in diverse kleuren die voldoen aan deze eigenschappen.

 

Wil jij een oplossing voor jouw zit- en rugklachten?
Ben jij opzoek naar een echte persoonlijke maatwerk zitoplossing?

Stel direct een vraag!

 

 

Persoonlijke Aangepaste en maatwerk bureaustoelen bij zit- en rugklachten. 
Ergonomisch advies en werkplekonderzoek.

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel