Spraakherkenning - Software Dragon Naturally Speaking

Met Dragon NaturallySpeaking 12 Premium kunt u uw digitale wereld met uw stem driemaal sneller besturen dan wanneer u typt.

Zet ideeën net zo snel als u ze bedenkt om in tekst. U geeft uw pc een opdracht en deze wordt uitgevoerd. Gebruik Dragon om al sprekend snel en betrouwbaar uw takenlijstje met betrekking tot e-mails, rapporten, spreadsheets, presentaties, activiteiten binnen sociale netwerken en nog veel meer af te werken. Wanneer u met een digitale spraakrecorder werkt, schrijft Dragon wanneer u weer aan uw pc zit de audiobestanden uit. Dragon als uw persoonlijke assistent levert u minder stress en meer succes op, omdat u thuis, op het werk of waar u ook bent in kortere tijd meer kunt doen.

Niet typen maar praten
De meeste mensen spreken meer dan 120 woorden per minuut, maar typen er hooguit 40 per minuut. Stelt u zich eens voor dat u e-mailberichten, documenten en spreadsheets eenvoudigweg met uw stem kunt maken. Dat u programma's kunt starten, menu's kunt openen en kunt surfen op internet, eenvoudigweg door tegen uw pc te praten.

We hebben het hier niet over Star Trek of HAL uitSpace Odyssey, maar over Dragon NaturallySpeaking, 's werelds bestverkochte spraakherkenningssoftware. Dit revolutionaire en gebruiksvriendelijke pakket bevat alles wat u nodig heeft om efficiënter met uw pc te werken. Zet uw spraak om in tekst - driemaal sneller dan de meeste mensen typen en met een nauwkeurigheidsgraad tot maar liefst 99%. Het is zo simpel dat u er onmiddellijk mee aan de slag kunt. Het programma herkent uw stem direct en wordt bij elk gebruik slimmer.
Dragon NaturallySpeaking werkt met de meeste bekende pc-programma's, waaronder Microsoft Word, Internet Explorer en andere. Vrijwel alles wat u via het toetsenbord doet, kunt u veel sneller met uw stem doen: documenten en e-mailberichten maken en bewerken, programma's openen en sluiten of de muis en de computer bedienen.
De belangrijkste reden waarom mensen waar ook ter wereld op Dragon NaturallySpeaking vertrouwen? Het werkt! Met meer dan 175 onderscheidingen voor nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid is het programma de onbetwiste leider op het gebied van spraakherkenningssoftware. Als u meer gedaan wilt krijgen en sneller wilt kunnen werken, zeg het dan en Dragon NaturallySpeaking zorgt ervoor.

© 2011 - 2021 Tel:0182-554704 Prijzen excl. 21% BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel