Maatwerk - Medical Bureaustoel

Medical - Medische Bureaustoel uit het ArboPlus programma

Onze Medical is de basis van ons ArboPlus bureaustoelprogramma dat wij inzetten voor organisaties die een goed Arbobeleid willen voeren t.a.v  preventie, comfort en vitatliteit en het individueel optimaal zitten/werken in de  (thuis) werkplek.

Een goed instelbare en passende, ergonomische bureaustoel is van groot belang bij het voorkomen van klachten. Echter als u bekend bent of bent geweest met medische klachten zoals zitklachten, rugklachten, nekklachten of schouderklachten, RSI/CANS is onze 'Medical' uitvoering zeker voor u een goede keus. Deze stoel is standaard voorzien van een traagschuim zitting en rugpand, extra brede en zachte comfort armleggers die in de juiste lengtemaat besteld kunnen worden en 3 oppombare delen in het rugpand waardoor een optimale pasvorm voor de wervelkolom gerealiseerd wordt. Deze stoelen zijn bijzonder goed in te stellen op lichaamsmaten, gewicht en functie. 

Als u op zoek bent naar een medische- en/of ergonomische bureaustoel verzorgen wij eerst een kosteloos intake-/ adviesgesprek en/of een passing.

Stel direct een vraag!

 

 

 

  • Medical - Bureaustoel met Neksteun - Configurator
    Medical - Bureaustoel met Neksteun - Configurator

    Als u bekend bent of bent geweest met medische klachten zoals zitklachten, rugklachten, nekklachten of schouderklachten, RSI/CANS, dan is de Medical bureaustoel voor u een goed alternatief. Deze stoel is zwaar uitgevoerd, volledig…

    € 2.094,95
© 2011 - 2023 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel