Navigatie

Vacature Re-design - Hennekes productlijn maatwerk zitvoorzieningen.

 

Onze, individueel op maat gemaakte bureau- en werkstoelen helpen mensen met structurele zit- en rugklachten, de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. Onze stoelen worden in eigen beheer gemaakt en de vraag naar deze specialistische producten is sterk groeiend. 

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een student of pas afgestudeerde student die interesse heeft in een korte opdracht.
Tijdens het ontwikkelproces hebben wij in de afgelopen jaren ons voornamelijk gericht op de medische aspecten en de functionaliteit.

Op dit moment overwegen wij om de uitstraling van het product te herzien. Zodat de producten voor een grotere doelgroep toegankelijker wordt. Wij zoeken iemand die mee kan denken in het re-design van het product. In dit stadium is het een orientatie. Als jij met een goede visie en aanpak komt zullen we samen gaan kijken hoe we dit kunnen implementeren.

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf heeft in de afgelopen jaren een eigen lijn van speciale maatwerk bureau- en werkstoelen ontwikkeld. Deze stoelen worden ingezet voor personen met structurele zit- en rugklachten. Hennekes stoelen voorkomen arbeidsongeschikt of maken terugkeer naar werk weer mogelijk.

Onze adviseurs zijn medische professionals die volgens een eigen ontwikkelde methode een stoel volledig op maat inmeten en ontwerpen. Vervolgens worden deze stoelen in eigen beheer geproduceerd en afgemonteerd. 

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch of per mail contact opnemen met Peter Hennekes Tel:0182-554704, e-mail: peter@hennekes.nl Je sollicitatie kun je sturen naar admin@hennekes.nl

© 2011 - 2020 Tel:0182-554704 Prijzen excl. 21% BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel