Maatwerk - Exclusive Bureaustoel

Beloon u zelf of uw medewerkers met een persoonlijke maatwerk bureaustoel.

Van een maatwerk pak of schoenen kijken we niet gek op! Waarom geen maatwerk stoel?
Bent u op zoek naar kwaliteit en exclusiviteit? Brengt u veel uren zittend door en wilt u de beste zitoplossing? 
Wilt u meer energie en comfort ervaren en uw lichaam minder laten belasten door het zitten? Wilt u uw medewerkers belonen voor hun prestaties? Wilt u uw nieuwe medewerker binnenhalen met een extra incentive. Wellicht is een persoonlijke maatwerk stoel dan  iets voor u.

Iedere stoel wordt volledig op uw maat gemaakt. Naast de maatvoering wordt ook gekeken naar de specifieke pasvorm, drukverdeling, noodzakelijke polstering en individuele correcties. Voor een optimale verdeling van de druk en belasting, wordt gewerkt met traagschuim, oppombare en correctieve delen. 

De stoel is uit te breiden met allerlei opties zoals: diverse onderstellen, electrisch oppombare zone's, stoelverwarming en b.v. een bijpassende beensteun. 

De uitvoering is naar keuze. De stoelen kunnen in wel 600 verschillende stoffen en dessins geleverd worden. Natuurlijk kunt u stoel ook laten uitvoeren met een topkwaliteit leer. 

Wij werken ook in opdracht van interieur architecten en kunnen de stoel aanpassen aan het ontwerp van uw huiskamer, werkkamer, kantoor of andere ruimte.

Stel direct een vraag!

 

  • Maatwerk bureaustoel voor lange mensen
    Maatwerk bureaustoel voor lange mensen

    Het is geweldig om te horen dat er bureaustoelen beschikbaar zijn voor mensen van alle maten en gewichten. Het is belangrijk om ergonomische stoelen te hebben die passen bij de behoeften van verschillende lichaamstypes, omdat dit…

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel