Orthopedisch (auto)rugkussen - Complete basisset

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 474,24 (exclusief btw)

De complete basisset bestaat uit een basisrugkussen, een (kyfose)schouderwig, een oppombare lendesteun en een oppombare bekkensteun, 2 verplaatsbare zijwiggen en 2 bevestigingsbanden.

De set is eenvoudig uit te breiden met extra oppombare delen, steunwiggen, een zitkussen en beenondersteuning.

Hennekes Special Seating heeft op basis van jarenlange ervaring met rugpatienten en het vervaardigen van aangepaste bureau- en werkstoelen, een aangepast Rugkussen gemaakt, dat voor rugpatiënten een enorme verbetering zal betekenen van het zit-comfort. De kussens kunnen gebruikt worden in de huidige bureaustoel, tijdens het autorijden, in de vergaderstoel, op reis en de thuissituatie. Door de variatie en de verstelbaarheid van de pompjes en wigjes is het kussen in vrijwel elke stoel te gebruiken.

Het Back2Go rugkussen biedt veel steun in de onderrug. Ook de bovenrug en schouders worden uitstekend ondersteund. Hierdoor ontstaat een ontspannen, stabiele zit. Het kussen is aanpasbaar door oppompbare, verstelbare delen voor de onderrug en het bekken, een verstelbare wig in de bovenrug en verstelbare zijwiggen voor optimale stabiliteit. 

Dit type maatwerk aanpassingen worden vaak vergoed door verzekeraars en, indien u het kussen voor uw werk nodig heeft, wordt het vaak vergoed door het UWV als meeneembare voorziening.

Deze aanpassingen zijn meeneembaar van de ene naar de andere auto. Ideaal als een auto gedeeld moet worden met één of meerdere collega`s, of als u in meerdere auto`s rijdt.

Diverse busmaatschappijen werken, naar volle tevredenheid van de chauffeurs met rugklachten, met aangepaste zittingen en losse rugkussens.

U kunt het kussen zelf uitproberen voor de periode van een week. U besteld het product in de winkel.

Bij aflevering ontvangt u een factuur. U kunt ook eerst een afspraak maken voor een zit-consult in een van onze zitcentra of bij een van onze dealers. Het kussen wordt dan geïnstalleerd en u krijgt een proefmodel mee om uit te proberen.

Als het product u niet bevalt kunt u het binnen 14 dagen aan ons retourneren. Als het product onbeschadigd is en in de orginele verpakking bij ons terug is, wordt het product weer gecrediteerd.

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel