Over ons

Welkom bij Hennekes Special Seating 

Onze individueel op maat gemaakte bureau- en comfortstoelen helpen mensen met structurele zit- en rugklachten, de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. Sommige mensen dreigen onnodig uit te vallen in het dagelijks leven, door fysieke beperkingen tijdens het zitten. De reacties van onze klanten bevestigen dit telkens weer! 

Compromisloos maatwerk voor zorgeloos zitten

De adviseurs en dealers van Hennekes begeleiden, met veel kennis en ervaring, mensen individueel bij het samen vinden van de juiste individuele maatwerk zitoplossingen voor een succesvolle reïntegratie naar arbeid in brede zin. 

Onze stoelen maken het zitten en de terugkeer naar werk, school of studie weer mogelijk. Hierdoor krijg je blije mensen, collega's en werkgevers van jong tot oud, die weer volwaardig mee kunnen draaien in de maatschappij.

Veel mensen hebben niet door dat hun zit houding verkeerd is en wat voor problemen dit allemaal met zich mee kan brengen. Vaak genoeg merken we pas dat we verkeerd zitten, wanneer de problemen al voor de deur staan. 

En dat is waarmee wij van Hennekes Special Seating kunnen helpen.

Waarom Hennekes?

Met een bewegingswetenschappelijke achtergrond (fysiotherapie, ergotherapie) zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van bureau en werkstoelen. Deze stoelen worden speciaal op jouw maat en pasvorm vervaardigd. Onze stoelen zijn zeer geschikt voor mensen met een fysieke beperking/ handicap. Maar ook voor de mensen die lange kantooruren hebben en van hun rug klachten willen afkomen. Of voor mensen die graag hun zithouding willen verbeteren. 

Cliënten kunnen rechtstreeks bij ons of onze dealers terecht voor een kosteloze intake/passing en advies voor maatwerk individueel aangepaste bureaustoelen en rugkussens.

Onze maatwerk bureau- en werkstoel worden in eigen beheer geproduceerd. Voor bijzondere functionele beperkingen zijn specialistische aanpassingen mogelijk.

Wij realiseren eenvoudige aanpassingen op basis van maatvoering tot aanpassingen op 3D orthese-niveau bij ernstige vervormingen en mobiliteitsproblematiek.

Ergonomische productontwikkeling. Het ontwikkelen van voorlichtingsprogramma's en cursussen op het gebied van zitvoorzieningen, Arbo, Ergonomie en Preventie.

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel