Aangepaste Bureaustoel met Hepa-filter

Vorige Artikel 92 van 115 Volgende

Ook op het labaratorium of op technische afdelingen waar cleanroom eisen zijn vinden we medewerkers met erstige zit- en/of rugklachten. Helaas zien we deze medewerkers maar al te vaak op een standaard harde stoel met PU zittinge en rugpand eindigen. De technisch eisen prevaleren boven de gezondheid en de reintegratiemogelijkheden van de medewerker.

Eeen aangepaste stoel moet naast een perfecte maatvoering ook de juiste pasvorm en drukverdeling bieden. Dit kan alleen door toepassing van de juiste schuimsoorten. Hoe goed de kwaliteit van de schuimsoorten die wij gebruiken ook is, er zal altijd na van loop van tijd schuim verpulveren en als kleine stofdeeltjes de ruimte in geperst worden door de verdringing van lucht op het moment van gaan zitten.

Speciaal voor deze medewerkers maken wij volledig aangepaste bureau- werkstoelen die tevens voldoen aan de cleanroom eisen. Door de toepassing van volledig luchtdicht getapede zitting en rugpanden in combinatie met een uitlaat voor de verdringingslucht, voorzien van een HEPA-Filter wordt voldaan aan deze eis. De filter wordt onder de zitting gemonteerd op de uitlaat. We werken met anti-bacteriele stof die goed te reinigen is.

De stoel kan tevens aangepast worden aan ESD eisen.

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel