Garantie en onderhoud

Garantie, service  en onderhoudsprogramma
Wij realiseren ons dat onze klanten afhankelijk zijn van hun aangepaste zitvoorziening.
De bureau- werkstoel is met de groots mogelijke zorg gemaakt met de beste componenten en in de basis al voorzien van een aantal cruciale verbeteringen t.o.v. een standaard stoel.

Daarom kunnen wij 5 jaar garantie bieden op materiaal- en constructiegebreken in de bewegende delen en het onderstel van de bureaustoel, bij normale slijtage en gemiddeld gebruik. Hierbij gaan wij uit van Bij normale omstandigheden en bij gemiddeld gebruik van 8 uur per dag en 5 dagen per week.

Wat valt onder deze garantie? Onder deze garantie vallen materiaal- en constructiegebreken in de volgende onderdelen: het frame, metalen bewegende delen (excl. gasveer, wielen, stof en schuim van de zitting/rugleuning).

Wat valt niet onder deze garantie? Deze garantie geldt niet als het product onjuist is opgeslagen of gemonteerd, onjuist of onoordeelkundig is gebruikt, aangepast of gereinigd op onjuiste wijze of met onjuiste schoonmaakproducten. Deze garantie dekt geen normale slijtage, kerven of krassen, of schade als gevolg van stoten of ongelukken. Voor speciale componenten en onderdelen die voor maatwerk projecten worden ingekocht gelden de garantie termijnen en voorwaarden van de leverancier. Deze garantie geldt niet als de bureaustoel in de buitenlucht of in een vochtige omgeving zoals een badkamer zijn geplaatst. Deze garantie dekt geen incidentele of gevolgschade. 

Bij reclamaties vragen wij om de volgende opgaven: schade- of gebrekomschrijving, modelnummer, ordernummer en digitale foto.

Voor garantie werkzaamheden en vervangingen worden eventuele transport-, verzend-, voorrij- en montage kosten in rekening gebracht. Vooraf zal altijd een prijsopgave gemaakt worden. 

Voor een lange levensduur en optimaal gebruik, adviseren wij jaarlijks een servicebeurt. Een reparatieaanvraag wordt binnen een werkweek ingepland. 

 

 

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel