Samenwerking Hennekes SpecialSeating - ArboNed en HumanCapitalCare

Vorige Artikel 4 van 115 Volgende

Met veel plezier kondigt Hennekes Special Seating vanaf 1 april 2020 samenwerking aan met ArboNed en HumanCapitalCare, beiden onderdeel van HumanTotalCare. Gezamenlijk werken de arbodiensten aan het gezond en vitaal houden van Werkend Nederland. Hierbij richt ArboNed zich vooral op het MKB en HumanCapitalCare op  de grootzakelijke markt.

Zitproblematiek tijdens arbeid is een veel voorkomend probleem dat bij 20% van de werknemers in meer of mindere mate een belangrijke rol speelt bij verzuim, dreigende arbeidsongeschiktheid en succesvolle reïntegratie. Wij zijn blij dat nu, in een vroeg stadium, bij de eerste signalering van werkgerelateerde zit-problematiek een beroep gedaan kan worden op de expertise van Hennekes Special Seating door bedrijfsartsen, arbeidskundigen en adviseurs van ArboNed en HumanCapitalCare.

Wij verzorgen op verzoek een kosteloze intake/passing indien een aangepaste of maatwerkstoel geïndiceerd is. Daarnaast kunnen wij ingezet worden voor zitconsulten en werkplekbezoeken waarbij zitproblematiek centraal staat en eerst een deskundig advies nodig is. Onze adviseurs hebben een achtergrond als (bedrijfs)fysiotherapeut of ergotherapeut. 

Onze bureau- en werkstoelen zijn speciaal ontwikkeld voor personen met een afwijkende maatvoering en/of een medische indicatie. De stoelen worden volledig in eigen beheer vervaardigd hierdoor zijn er vrijwel geen beperkingen in de aanpassingen en het maatwerk.

De Medical is ons instapmodel, gebaseerd op de technieken en onze ervaring met maatwerk bureaustoelen. Voor alle cliënten met maatvoerings- en/of overbelastingsproblematiek t.g.v. een verkeerde zithouding en/of lichte medische indicaties is de Medical een goede keus. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld RSI/CANS en aspecifieke rugklachten. 

De Orthopedic is een individueel ingemeten en op maat gemaakte bureaustoel, met alle denkbare opties. Deze stoelen worden ingezet voor personen met complexe structurele, chronische zit- en/of rugklachten. Diverse (elektrische) bedieningsmogelijkheden en verrijdbare frames.

Daarnaast hebben wij met ons Back2Go programma, modulaire op te bouwen losse meeneembare zit- en rugkussen-set beschikbaar. Deze kan ingezet worden als zitvoorziening in de auto, bus, vrachtwagen enz.

Wij verzorgen voor de geïnteresseerde een Online Webpresentatie om kennis te maken met onze werkwijze en onze producten.

U kunt zich aanmelden bij peter@hennekes.nl of bellen naar 0182-554704

Peter Hennekes

 

 

© 2011 - 2021 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel