ArboPlus Bureaustoelprogramma

Artikel 20 van 135

Het complete ArboPlus bureaustoel-programma voor zit- en rugklachten op kantoor en de thuiswerkplek.

De adviseurs van Hennekes Special Seating begeleiden, met veel kennis en ervaring, mensen individueel bij het samen vinden van de juiste persoonlijke maatwerk zitoplossing voor een succesvolle reïntegratie naar arbeid in brede zin. Onze stoelen maken het zitten en de terugkeer naar werk, school of studie weer mogelijk. Hierdoor krijg je blije mensen, collega's en werkgevers van jong tot oud, die weer volwaardig mee kunnen draaien in de maatschappij.

Alle casussen in de afgelopen jaren waarbij onze expertise en specialistisch maatwerk noodzakelijk was hebben ons veel geleerd over zitten en hebben geleid tot nieuwe inzichten m.b.t. zitten.

Op basis van onze kennis en ervaringen hebben wij onze ArboPlus stoel ontwikkelt, de Hennekes Medical , die als probleemoplosser ingezet kan worden voor medewerkers met behoefte aan extra comfort, een speciale maatvoering en/of medische zit- en rugklachten.

De bureaustoel is standaard voorzien van een traagschuim zitting en rugpand, een maatwerk zitting met ingemeten lengte, 3 oplosbare zones langs de wervelkolom, zijwiggen, een kyfosewig, 4D Comfortarmleggers en een exact in te stellen neksteun of nekrol.
Een traject wordt altijd individueel begeleid door een gespecialiseerde ergo- of fysiotherapeut .

Het eindeloos op proefplaatsen van diverse ergonomische standaard stoelen is niet meer nodig.
De Medical bureaustoel kan altijd aangepast worden aan de wensen van de gebruiker en er is een zeer uitgebreide optielijst en mogelijkheden tot individuele aanpassingen.
Mocht de Medical Bureaustoel met zijn uitgebreide opties toch nog niet afdoende zijn, kan naadloos worden opgeschakeld naar de maatwerk oplossingen uit het Orthopedic programma.

“Één oplossing en één aanspreekpunt voor al mijn Arbo-zitaanvragen en werkplekaanpassingen”

Aanvraag van een ArboPlus bureaustoel-traject

  • Bij een ArboPlus bureaustoel wordt altijd kosteloos de (thuis)werkplek beoordeeld en vindt een
    intake/passing plaats.
  • Indien noodzakelijk en wenselijk vindt een proefplaatsing plaats van een standaard Medical 
  • Een aanvraag die bij ons binnenkomt wordt altijd direct opgevolgd. Er wordt binnen een week een afspraak gemaakt voor een intake/passing met één van onze adviseurs.
  • De afspraak vindt bij voorkeur plaats op het werk of de thuiswerkplek. Indien de situatie dit vraagt kan dit eerste bezoek ook plaatsvinden bij ons op locatie.
  • U ontvangt altijd een (werkplek)advies en een offerte voor de specifieke aanpassingen. Voor de Medical ArboPlus bureaustoel kunnen wij vaste afspraken maken m.b.t. de gewenste opties, aanvullende service en de prijs.
  • Bij de uitlevering van de bureaustoel krijgt de gebruiker altijd een uitgebreide zit- en werkplekinstructie.
  • Onze adviseurs controleren altijd de werkplek en de essentiële benodigde hulpmiddelen.
  • Wij werken nauw samen met uw Arbodienst en de Arbo-functionaris binnen uw organisatie.

  

  

 

Persoonlijke Aangepaste en maatwerk bureaustoelen bij zit- en rugklachten. 
Ergonomisch advies en werkplekonderzoek.

Onze individueel op maat gemaakte bureau- en comfortstoelen helpen mensen met structurele zit- en rugklachten, de kwaliteit van het (werkend) leven te verbeteren. Sommige mensen dreigen onnodig uit te vallen in het dagelijks leven, door fysieke beperkingen tijdens het zitten. De reacties van onze klanten bevestigen dit telkens weer!

Dit kan resulteren in bijvoorbeeld verlies van arbeid, staken van studie of problemen in de thuissituatie. Mensen komen terecht in de molen van behandelaars, wet- en regelgeving van uitkerende instanties en verzekeringsmaatschappijen, die veelal geen passende oplossing bieden!

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel