Casus maatwerkstoel na beenamputatie

Artikel 5 van 135

In het leven kunnen zich allerlei gebeurtenissen voordoen. Het is mogelijk om plotseling ziek te worden of betrokken te raken bij een ongeval, wat je leven ingrijpend kan veranderen.

 

 

 

 

Welkom bij Hennekes

Bij Hennekes nemen wij jouw unieke situatie ter harte. Ons team van experts, waaronder ergotherapeuten en stoelontwerpers, begint met een grondige evaluatie van elke fysieke behoefte, bewegingspatronen en de interactie met de prothese. We willen begrijpen hoe je beweegt en werkt, zodat we een stoel kunnen creëren met de juiste ondersteuning en comfort. 

Speciaal op maat 

Na een traumatisch ongeval, zou je niets anders willen dan gewoon weer de draad op te pakken. Vooral op het werk! Echter kun je soms wel wat problemen ervaren met je bureaustoel. Deze zijn vaak genoeg niet geschikt voor mensen met een amputatie en een prothese. Wat ervoor kan zorgen dat je lichaamspijnen overhoudt na een werkdag. Het team van Hennekes is er om dit te voorkomen. 

Wij komen persoonlijk langs om de metingen te doen, waardoor wij een geschikte stoel voor je kunnen maken. Zo kun jij elke dag weer met plezier werken.

 

Samenwerking en Opvolging

Onze aanpak omvat niet alleen het ontwerp en de fabricage van de stoel, maar ook continu interactie met de klant. We nodigen jou uit voor tussentijdse evaluaties om ervoor te zorgen dat de stoel aan alle verwachtingen voldoet en om eventuele aanpassingen aan te brengen.

Resultaat en Verbetering

Het uiteindelijke resultaat is een maatwerk stoel die jou in staat stelt om in alle gemak en comfort je werk te verrichten. Waardoor je minder ongemak ervaart in je rug en aan de prothese zijde. En natuurlijk voldoende steun krijgt gedurende de werkdag. De algehele welzijn en efficiëntie zijn verbeterd, waardoor er beter geconcentreerd kan worden op de verschillende projecten van het werk. 

 

Contacteer Ons

Ben jij geïnteresseerd in een op maat gemaakte stoel oplossing na amputatie en bij prothese gebruik? Wil je een casus bespreken of heb je vragen over een aanvraag bij een verzekering, neem dan contact op of boek een Online adviesgesprek. Hennekes Special Seating voor een persoonlijke evaluatie en oplossing die aansluit bij jouw unieke behoeften. Samen kunnen we een verschil maken in de dagelijkse comfort en levenskwaliteit.

Als je contact wilt met een adviseur (fysiotherapeut Ergotherapeut) om eens geheel vrijblijvend jou situatie te bespreken, boek dan een adviesgesprek of neem eenvoudig contact op via WhatsApp. Je mag natuurlijk ook gewoon zelf bellen: 0182-554704.

Stel direct een vraag!

 

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel