Navigatie

Vergoedingen UWV

Het UWV heeft geen vaste leveranciers voor maatwerk bureaustoelen. Bij het indienen van uw aanvraag zal ons advies en de offerte gebruikt kunnen worden. 

Wij zijn een van de weinige echt gespecialiseerde bedrijven die maatwerkstoelen geleverd hebben aan clienten van het UWV. Wij hebben een goede samenwerking met de arbeidskundigen van het UWV.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een vergoeding. Een aangepaste bureaustoel is specialistisch maatwerk. De werkgever heeft uiteraard een belang bij het vergoeden van een dergelijke stoel.

Afhankelijk van uw situatie kan een aangepaste stoel voor het werk, vergoed worden door het UWV, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een letselschadeverzekering (verkeers- en bedrijfsongevallen). Daarnaast zijn er nog mogelijkheden voor vergoeding door de ziektekostenverzekering en gemeentelijke subsidies. 


Het is altijd van belang dat er een medische indicatie is, die gesteld is door een behandelend arts of specialist. Het moet een chronische aandoening betreffen met een in principe blijvende beperking. Een standaard bureaustoel wordt niet vergoed. De vergoeding en toewijzing kan verschillen per geval. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kosteloze intake/passing.

Het kan zijn dat u niet in aanmerking komt voor vergoeding via het UWV of uw verzekering, waardoor u de investering niet direct uit eigen middelen kunt financieren.

Vraag ons in dat geval gerust naar de mogelijkheden om een aangepaste bureau- werkstoel bij ons te leasen of in termijnen te betalen. 

geld.jpg

© 2011 - 2020 Tel:0182-554704 Prijzen excl. 21% BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel