Casus maatwerk bureaustoel bij skeletdysplasie

Vorige Artikel 6 van 25 Volgende

Hieronder de reactie van een van onze cliënten. De casus was bijzonder complex door de specifieke aandoening en de nauwlettende balans en stabiliteit die gevonden moest worden.

Na een uitgebreide passing is een eerste werkmodel gemaakt. Middels diverse tussenpassingen en vervolgaanpassingen zijn we geleidelijk naar een optimaal resultaat gekomen. We zien vaak dat gedurende de uitprobeerperiode cliënt zelf steeds beter gaat aangeven en begrijpen wat voor hem/haar belangrijk is. Hier moet wel de tijd voor genomen worden. 

Wil je meer weten over onze maatwerk zitoplossingen? Neem dan gerust eens contact op. Wij organiseren regelmatig workshops en trainingen over maatwerk en aangepaste bureasutoelen voor professionals. Hieronder de ervaringen van onze cliënt.

Reactie van onze cliënt
Ik heb een skeletdysplasie en was toe aan mijn vierde stoel op maat. Een stoel op maat is voor mij altijd een lastig traject. Wat vandaag goed voelt, kan morgen niet goed voelen. Bij mij staat en valt het resultaat op toleranties van millimeters. Goed zitten is essentieel voor mijn energiehuishouding. Ik zag er dan ook behoorlijk tegenop en zet mijzelf in de categorie ‘lastige klant’.

In dit voor mij moeilijke traject heb ik Peter Hennekes leren kennen als een iemand die weet waar hij over praat zonder daarbij uit het oog verliezen dat iedere klant maatwerk is. Wat werkt bij de één hoeft niet te werken bij een ander.

Verder ben ik bijzonder te spreken over het geduld van Peter Hennekes. Wij hebben de tijd genomen voor de passing en iedere keer weer een kleine aanpassing doorgevoerd totdat de modellering naar wens was. Ik heb een haat-liefde verhouding met nieuwe stoelen, en ook aan deze stoel moest ik even wennen.

Maar nu kan ik vol overtuiging zeggen dat ik ongelooflijk blij ben met deze stoel. Ik hou het zitten langer vol, hou meer energie over de dag waardoor ik mijn werk beter kan uitvoeren. Het resultaat overtreft eerdere opmaat gemodelleerde zitortheses.  

***

Heb je vragen voor jezelf of een cliënt? Neem gerust contact met ons op voor advies.

 

 

 

© 2011 - 2022 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel