Casus maatwerk bureaustoel complexe hernia met uitval in de benen en mobiliteitsbeperking.

Vorige Artikel 5 van 25 Volgende

In deze casus kregen we te maken met een aanvraag van de Arbo-coördinator van een gemeente voor een advies over een maatwerkstoel. Het was een vervanging van de bestaande stoel. De medewerker had diverse hernia's gehad waar hij aan geopereerd was. Er waren complicaties opgetreden met blijvende uitval aan de benen met een verminderde loopfunctie en stabiliteit.

De bestaande stoel had een elektrisch verstelbare rug en hoog-/laagverstelling. Deze moesten weer terug komen omdat de rug meerdere keren per uur versteld werd omdat cliënt dan moest gaan verzitten.

Na een uitgebreide intake/passing hebben we een advies en een ontwerp van de stoel gemaakt met een flink aantal maatwerk specificaties.

De stoel is uitgevoerd met een elektrisch hoog-/laagframe, maatwerk polstering van de zitting en rug, een verlengde zitting, aanpassing van de bedieningshendel van de zithoekkanteling en diverse oppombare zones in de rug om tot een optimale stabiliteit te komen.

Door de toename van de stabiliteit en een beter ondersteunde werkhouding kan cliënt nu rustiger zitten en hoeft hij de rug niet of nauwelijks meer onnodig te verstellen. Door het elektrisch hoog-/laagframe, kost het opstaan minder moeite.

Hieronder een korte reactie van de cliënt.
Vanwege een rug- en nekhernia waarvan na operatie blijvende gevolgen zijn, heb ik een maatwerk bureaustoel nodig. Mijn werkgever heeft Hennekes ingeschakeld. Ik kende het bedrijf zelf niet.

De intake/passing, de begeleiding van het maatwerktraject was vriendelijk, accuraat en zeer nauwkeurig.

Door de stoel kan ik beter zitten en dit langer volhouden. Ik heb deze nog maar kort, dus weet niet hoe dit op langer termijn zal zijn.

Er was een prettige sfeer in het contact met het bedrijf en de adviseur.

Anoniem

 

***

Heb je vragen voor jezelf of een cliënt? Neem gerust contact met ons op voor advies.

 

 

© 2011 - 2022 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel