Maatwerk en aanpassingen voor bestaande ergonomische bureaustoelen

Artikel 8 van 135

Hennekes Special Seating is gespecialiseerd in het maken van individuele maatwerk bureaustoelen, werkstoelen en trippelstoelen.
Vaak krijgen wij de vraag om een goede ergonomische bureaustoel van een bekend merk te beoordelen en verder aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Het is goed te weten dat wij alle bestaande merken ergonomische bureaustoelen zoals b.v. de RH400, RH300, BMA, Högenas, Kinnarps, Gispen en Grahl door ons kunnen worden aangepast. Een nieuwe stoel is niet altijd nodig en het maatwerk en aanpassingen kunnen vaak gerealiseerd worden binnen de huisstijl / merken van de opdrachtgever.

Stel direct een vraag!

 

Het is belangrijk om te weten dat niet alle mensen dezelfde maten en lichaamsvormen hebben. Sommigen kunnen bijvoorbeeld een langere of bredere romp hebben, of specifieke medische klachten hebben die invloed hebben op houding en comfort. Het gebruik van een standaard ergonomische stoel zoals kan in dergelijke gevallen niet voldoende zijn om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

In deze gevallen kan het belangrijk zijn om aanpassingen te maken aan de bestaande ergonomische stoel om ervoor te zorgen dat deze beter aansluit bij de unieke maten en behoeften van de gebruiker.

De voordelen van het aanpassen van de rug- en zitschalen van een ergonomische bureaustoel kunnen verschillen afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker, maar over het algemeen zijn er enkele belangrijke voordelen die de moeite waard zijn om op te merken. Hieronder staan enkele van deze voordelen:

  1. Verbetering van het zitcomfort: Door de zitschalen aan te passen aan de specifieke maten van de gebruiker, kan het zitcomfort worden verbeterd en kunnen pijn en ongemak worden verminderd.
  2. Vermindering van rug- en schouderklachten: Een juiste ondersteuning van de onderrug en schouders kan worden gegarandeerd door de zitschalen aan te passen, wat kan helpen bij het verminderen van rug- en schouderklachten.
  3. Verbetering van de bloedcirculatie: Door de zitschalen aan te passen, kan de bloedcirculatie worden verbeterd en kunnen klachten zoals vermoeide benen en voeten worden verminderd.
  4. Verbetering van de houding: Door de zitschalen aan te passen, kan de houding worden verbeterd, waardoor de gebruiker minder snel last krijgt van pijn en ongemak tijdens het zitten.
  5. Verbetering van de productiviteit: Als gevolg van een verbeterd zitcomfort en verminderde klachten, kan de productiviteit van de gebruiker worden verhoogd, omdat deze zich beter kan concentreren op zijn werkzaamheden.

Er zijn vele voordelen aan het aanpassen van de zitschalen van een standaard goede ergonomische bureaustoel. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen uniek is en dat de specifieke behoeften van de gebruiker bepalend zijn voor welke aanpassingen nodig zijn. Daarom is het belangrijk om professioneel advies te vragen om de juiste aanpassingen te kunnen maken.

 

Je kunt hier vrijblijvend aanvullende informatie aanvragen over de mogelijkheden en de specificaties van ons stoelenprogramma of eerst een rustig on e-book lezen over goed zitten.

Als je contact wilt met een adviseur (fysiotherapeut Ergotherapeut) om eens geheel vrijblijvend jou situatie te bespreken, boek dan een adviesgesprek of neem eenvoudig contact op via WhatsApp. Je mag natuurlijk ook gewoon zelf bellen: 0182-554704.

Stel direct een vraag!

 

 

© 2011 - 2024 0182-554704 Prijzen excl. BTW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel